Wie voor Electus kiest, kiest voor Carmen Oude Wesselink

Het antwoord op de vraag “waarom” is simpel: dat ben ik!

De naam Electus is niet zo maar een naam, hij is met zorg uitgezocht. Letterlijk betekent het goed gekozen. Een juiste klantkeuze is voor Electus heel belangrijk, maar het is ook belangrijk dat de klant de juiste keuze heeft gemaakt door met Electus samen te werken. Enthousiasme, creatief en doelgericht werken, punctualiteit en uitdagingen aangaan behoren tot mijn kernkwaliteiten. Ik wil deze ook graag voor u inzetten!

Mijn kracht zit hem in de wijze waarop met volle overtuiging de projecten uitgevoerd worden. Ik vind het leuk om in de huid van de klant te kruipen, de vraag te analyseren en mee te denken. Daarbij kijk ik wel kritisch naar de haalbaarheid van de wensen in relatie tot het besteedbare budget.

Ik zet mijn creativiteit en enthousiasme graag in voor elke fase van het proces en kan volop genieten als  het resultaat geheel naar wens is. Voor de klant, maar zeker ook voor mijzelf. Dit maakt mijn werk ook zo leuk! Ik hoop dat u met mij de uitdaging aangaat voor een haalbare, creatieve oplossing voor uw vraag.

sinek